OM MIG

Jag heter Lise-Lott Löfs, men kallas för Lotta. Jag är 37 år gammal, gift och har 5 barn (3 biologiska och 2 bonus). Vi bor i Jakobstad och jag jobbar med mitt eget företag sedan 2017.


Jag är en social person som älskar att umgås med min familj och mina vänner. Goda relationer ger näring till min själ. Jag njuter i naturen, av vackra saker och av musik.


Min inre resa och min hälsoresa började 2013 då jag blev utmattad, jag skiljde mig i samma veva och hela jag, ja hela livet skulle byggas upp på nytt. Då jag slutade sova provade jag på taktil stimulering, vilket blev min räddning. Det såddes ett frö i mig, en dröm om att få jobba med det här någon dag.


I många år kämpade jag ändå med att hitta balansen, det har hänt mycket under några få år, men idag kan jag äntligen säga att jag mår bra! Både fysiskt och psykiskt. Jag är omgift, har en underbar familj och ett jobb jag älskar.

Allt jag gått genom har format mig och hjälpt mig att utvecklas till den person jag är idag. Även om jag aldrig hade kunnat tro det under min svåraste tid, är det genom mina erfarenheter jag har hittat min passion.


Jag har utbildat mig till beröringspedagog, par- och relationsterapeut, EFT - coach och relaxationshandledare. Genom att kombinera de olika verktygen jag fått genom mina utbildningar kan jag bemöta dig eller er holistiskt. Jag tycker om att utvecklas och lära mig nya saker och går gärna nya utbildningar och skolningar då möjligheten finns.


För mig är mötet med dig som kommer till mig det viktigaste. Jag vill att tröskeln ska vara låg att ta kontakt. Att få hjälpa genom medmänsklighet och kärlek är min passion. Jag vill möta dig där du är just nu och enligt dina behov. Det är stort att bli insläppt och få vara en del av ditt liv om än bara för en stund. Alla människomöten är unika och gör att jag stortrivs med mitt jobb.