19. sep, 2022

Från Lottas taktil till Lotta Löfs

2017 då jag grundade mitt företag som nyutexaminerad beröringspedagog var det så självklart att mitt företagsnamn skulle vara Lottas taktil. Lika självklart som att jag ville jobba med beröringen.

Fortfarande är det helt självklart att jag vill jobba med beröringen, men corona åren har varit tuffa att försöka marknadsföra beröring, och det goda som kommit ur det är att jag vågat och kunnat öppna upp för något helt nytt.

Jag vet inte riktigt när under processen som skavet började komma, att namnet Lottas taktil började kännas som något som begränsade mig. Men det vet jag att nu är den rätta tiden för förändring och jag är helt redo att följa mitt hjärta. Så Lottas taktil blir nu Lotta Löfs. Där ryms allt det jag är och allt det jag vill vara. Där finns utrymme att växa och att utvecklas. Det enda som sätter gränserna är jag själv, mina föreställningar och sanningar. Och dom jobbar jag med varje dag.

Jag har inte ens förstått hur mycket jag begränsat mig själv genom åren. Att jag vill göra annat också förutom beröringen betyder inte att jag inte brinner för den fortfarande, verkligen inte. Jag älskar att jobba med taktil stimulering och jag älskar att få se effekterna behandlingarna ger. Men en sak behöver ju inte utesluta en annan. Att utveckla mig och mitt företag är det absolut bästa jag gjort. Nu låser jag inte fast mig till en enda sak, jag ger mig själv tillåtelse att prova på nya saker, att utvecklas både som person och inom mitt företag. Det viktigaste är att jag vågar ge mig själv utrymme att vara allt det jag är, att verkligen följa mitt hjärta. Så nu kör vi! Jag står med öppna armar och ett öppet hjärta, redo att ta emot allt det framtiden har att bjuda. Så glad och tacksam över var jag är idag!

Hoppas ni vill hänga med mig på den här fantastiska resan livet är!

Kram: Lotta