18. feb, 2022

Date Night - kurs för att vårda er kärleksrelation

Vad? 4 datekvällar som alla börjar med en föreläsning som berör kärleksrelationer, så som kommunikation, konfliktlösning, sex, att visa kärlek osv. Sedan följer en date då ni får sitta ner enskilt som par och prata om dagens ämne till kaffe/te med tilltugg. Detta är en möjlighet att komma närmare varandra, bryta invanda mönster och vårda relationen.

När? 4 torsdagar i mars kl 18-20 med start 10.3, 17.3, 24.3 och 31.3.

Var? På Villa Rosenlunden, Rosenlundsgatan 3A i Jakobstad.

Pris? 40€/par per kväll (160€ för alla gånger)

För vem? Alla par, det spelar ingen roll om ni varit tillsammans länge eller en kort tid, om ni har familj eller inte, om ni bor tillsammans eller inte, om ni har kämpar eller om ni är nyförälskade och svävar på moln, sålänge ni har en relation som ni värdesätter och vill vårda. 

Anmälan görs till Lotta på nr 0505751348, via PM eller på mailen lottastaktil@gmail.com. Ta gärna kontakt om ni har frågor. Kom ihåg att också meddela om allergier/dieter.

Vem är jag? Jag heter Lise-Lott Löfs, kallas för Lotta. Jag är 35 år och gift, i vår nyfamilj finns 5 barn och vi bor i Jakobstad. Jag jobbar som beröringspedagog och relaxationshandledare i mitt företag Lottas taktil. Jag håller också på att utbilda mig till certifierad par- och relationsterapeut.

Hoppas vi ses!