25. aug, 2021

Det är ju inte dåligt alla dagar

Att komma på relationscoaching behöver inte betyda att relationen är dålig, det kan vara ett sätt att satsa på det som är viktigast. Man behöver inte ha stora problem, men man kan hitta ett bra sätt att hantera konflikter så man problemen inte hinner bli för stora. Man behöver inte känna att kärleken håller på och slocknar, att man glider ifrån varandra eller att man inte vet vad man vill längre men man kan hitta sätt att vårda sin relation så att kärleken får blomstra.

Alla relationer går upp och ner. Alla har bra och dåliga dagar, men att hitta nya verktyg att visa sin kärlek när båda egentligen bär på samma längtan men utan att nå fram till varandra är så mycket lättare med lite stöd. Att hitta sätt att ge och ta emot kärlek så att det känns bra för er båda och att lära er kommunicera kärleksfullt och lyhört är väl investerad tid

Då ni kommer till mig möter jag er där ni är just nu och vi gör upp en plan enligt era behov och önskemål

Första träffen (60 minuter) är gratis, då hittar vi bara samma våglängd och ni får prova på, det är viktigt att personkemin känns rätt och att ni känner er trygga och då kan ni också avgöra om det här är något ni vill göra.

Hoppas vi ses!